design
Nem egynyári slágernek készül a LESZ FESZT himnusza leszfeszt2019. 03. 28.
Elcsíptük DJ Sterbinszky-t, aki VASCO-val és Király Viktorral a LESZ FESZT himnuszán dolgozik, továbbá lánya, MYNEA debütálásban segédkezik.

Elsősorban nem arra törekszünk, hogy egy kimondott fesztiválhimnuszt hozzunk össze. Szerettünk volna egy olyan dalt létrehozni, ami önállóan is megállja a helyét, nem mellesleg egy olyan fesztiválhoz tudják társítani az emberek, mint amilyen a LESZ FESZT. Ezek nagy szavak, tudom, de a LESZ FESZT egy olyan rendezvénynek indult, aminek különlegességét a mai napig minden ott bulizó maximálisan átérzi” – válaszolta kérdésünkre Sterbinszky Károly, alias DJ Sterbinszky, aki VASCO-val és Király Viktorral együtt dolgozik a kisvárdai fesztivál himnuszán.

Az előadóművész elmondta, szeretnék azt elkerülni, ami sok esetben megtörténik egy fesztivál himnusszal, hogy a rendezvény után 2-3 hónappal már senki nem emlékszik rá.

„Abba az irányba mentünk el, hogy a zene mondanivalója, az ének, a szöveg a lehető leginkább azonosítható legyen a fesztivállal, ugyanakkor nem szeretnénk kizárólag a fesztivál keretei közé szorítani: olyan dalon dolgozunk, melyet évekkel később is szívesen meghallgatnak az emberek, nem egynyári sláger van születőben” – tette hozzá.

Érdekesség, hogy a két zenei producer és az énekes már elkezdték a stúdiómunkát, viszont nem voltak megelégedve a dal egyes részeivel, ezért azt újra írják: „a refrén visszahozta a dal mondandóját, de a verzét nem éreztük magunkénak. Nem szeretnénk, ha nyögvenyelős lenne, hiszen akkor a fesztivál után, ahogy már említettem a többi tucatzene közé kerülne a szerzeményünk.”

Sterbinszky elmondta, hogy VASCO-val nem először dolgozik együtt, - ez már a negyedik csapatmunka lesz - ezért sok a közös nevező, ahogyan a Király Viktorral is már eltöltött jónéhány közös stúdióórát. „Nagyon szeretem a hangját, a zenei-, szakmai tudását. Ezen kívül mi is készülünk a jövőben egy közös dallal!”

A DJ-nek nemcsak a himnusz miatt lesz emlékezetes a fesztivál, hanem azért is, mert a lánya MYNEA is fellép: „minden szülő- gyermek kapcsolatban  vannak mérföldkövek, számunkra azt gondolom ez egy ilyen pillanat lesz, hiszen a “kislányom” a LESZ FESZT-en debütálhat. Ráadásul az első dalán is közösen munkálkodtunk, amelyben olyan énekessel dolgozhattunk együtt, mint Johnny K. Palmer” – szögezte le, majd hozzátette, hogy Mínea egyébként háttérénekesként is énekel a Speed Dial című saját dalában.

Sterbinszky természetesen mint apa izgul lánya fellépése miatt, de úgy érzi, hogy Mínea kisgyermekkora óta sokat szívott magába, ebből az atmoszférából. „Nem szabad görcsölni, akkor minden rendben lesz. Érzést szeretne átadni, ahogyan én is 30 éve már. Pár napja egy fellépésem után azt írta egy kommentelő a Facebookon,: Szia Karesz! még mindig egyedi és fantasztikus vagy!  Ugyanolyan mint 20 éve!!!” Ez az, amiért csináljuk, és a mai napig imádjuk csinálni!” – hangsúlyozta a DJ.” – hangsúlyozta a DJ.

További infók: www.leszfeszt.hu

© 2018-2024 www.hollegyek.hu | powered by ForWeb Weboldal Készítés