design
Újabb sztárok a SZIN-en SZIN2019. 05. 27.
Négy új nemzetközi sztárral bővül a Szegedi Ifjúsági Napok felhozatala. Az idén 300 éves Napfény Városában – a korábban bejelentett nevek mellett – fellép Afrojack, Nakadia, Salvatore Ganacci és a fergeteges bulikat jegyző Dubioza Kolektiv. A fesztivál szervezői “ünnepi” jegyakciót is indítanak. Szeged, SZIN, 2019. Augusztus 28-31.

Szeged 300 éve kapta vissza szabad királyi városi rangját, e jeles év alkalmából az ország egyik legnépszerűbb fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok egy kivételes akcióval rukkol elő. A hazai fesztiválok “legzsebbarátabb” rendezvénye május 24-én indítja az “ünnepi” akciót, mely szerint 300 db bérletet mindössze 21.990 Ft-ért lehet majd megvásárolni.

 

Az olcsóbb jegy mellé néhány nemzetközi fellépőt is bejelentettek a szervezők. Eszerint jön a SZIN-re a világ legjobb DJ-i között számon tartott, a DJ Mag Top 10-ben évek óta biztos helyet foglaló Afrojack. Szegedre tart a techno lemezlovasok thai hercegnője, Nakadiais, és visszatérő vendég – a közönség nagy örömére – a fergeteges bulikat produkáló Dubioza Kolektiv.

Hazai fesztiválok közül először a SZIN-en lép felaTomorrowland és Ultra Music Festival és a legmenőbb amerikai és európai klubok visszatérő fellépője, Salvatore Ganacci, kinek legújabbszáma, a Horse, egy hónap alatt már 6,1 M megtekintésnél jár a legnagyobb videomegosztón.

A SZIN korábban – a pop-rock-hip-hop szcéna legismertebb hazai képviselői mellett – olyan neveket jelentett be, mint Alvaro Soler vagya Clean Bandit!

© 2018-2024 www.hollegyek.hu | powered by ForWeb Weboldal Készítés