design
XI. Moto-Rock Weekend Moto-Rock Weekend2019. 08. 20.
Újra Moto-Rock Weekend a Hajdúnánási Gyógyfürdőben! Napjaink legsikeresebb zenekarai, 300 nm2-es sörsátor,III. ChiliX Erősevő Verseny, Hernyák Imre szkander Európa Bajnok szkander showja,ingyenes karaoke lehetőség, motor kiállítás, gokárt, tetoválóművészek, bazársor és egyéb programok várják idén is látogatóinkat!

Csobbanj egyet a Hajdúnánási Gyógyfürdő medencéiben INGYEN, ugyanis rendezvényre érkező vendégeinknek térítésmentes fürdőzési lehetőséget biztosítunk!

A rendezvény 10 éves kor alatt szülői felügyelettel ingyen látogatható!!

Koncertek:

Augusztus 28, Szerda:

MEGLEPETÉS!!!

Augusztus 29, Csütörtök:

16:30 Jericho
18:00 Radar
19:30 Pokolgép
22:00 P.Mobil
0:00 Rudán Joe

Augusztus 30, Péntek:

16:00 Diktátor
18:00 Dorothy
20:30 Lord
22:30 Road
0:30 Heartkiller
2:00 Cool Head Klan

Augusztus 31, Szombat:

17:00 AB/CD
19:30 Ossian
22:00 Alvin és a mókusok
00:00 Blues Company
02:00 RealMen

Motoros felvonulás: Szombat 13:00

Ingyen kempingezési és fürdőzési lehetőség ★ Vetélkedők ★ Vizes póló verseny ★ Erotikus műsor ★ Gokart ★ Paintball ★ Tetováló sátor ★ Bazársor ★ Karaoke kifulladásig, és még sok minden más...

Házirend:
XI. Moto-Rock-Weekend
Kedves Látogató, kedves Barátunk!

A belépőjegy megvásárlásával elfogadod és tudomásul veszed a XI. Moto-Rock-Weekend házirendjét, és annak betartását!

BELÉPÉS
A fesztiválra belépni a jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. A jegyként szolgáló karszalagot az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a szervezők/biztonsági őrök ki- és belépéskor, illetve a fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.
JEGYEKKEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK
Koncertjeggyel a fesztiválra belépni a tárgynapon 16:00 órától, míg a többi napon megváltástól lehet; a koncertjegy másnap reggel 04:00 óráig jogosít a rendezvény területén való tartózkodásra.
Az érvényes több napra szóló karszalaggal a látogató a rendezvény végéig, azaz 2019. szeptember 01. 12:00 óráig tartózkodhat a rendezvény helyszínén.A rendezvény ideje alatt sátrazási, tusolási, valamint ingyen fürdőzési lehetőséget is biztosítunk a látogatók számára.
Érvénytelen karszalag esetében, köteles vagy egy újat váltani, vagy elhagyni a rendezvény területét. A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható. Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek. A sérült, átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. karszalag is érvénytelennek számít. A kézről eltávolított, elveszett karszalagot nem cseréljük. Ebben az esetben sajnos kénytelen leszel újat váltani.
Tizedik életévüket be nem töltött gyermekek a rendezvényt felnőtt kísérővel ingyenesen látogathatják.

KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS
A rendezvény helyszínére kizárólag motorkerékpárral lehet behajtani! Ez idő alatt bukósisak használata KÖTELEZŐ, és az ittas vezetés TILOS!
Motorkerékpárok szabályoztatása (tiltása) este 22:00 után a rendezvény területén TILOS!
Az ebédlőbe bármiféle járművel behajtani TILOS!
A rendezvény más módon való megközelítéséhez kérjük, hogy használd a tömegközlekedési eszközöket, vagy személyautót.
A rendezvény bejárata előtt megállni, várakozni tilos!
A felvonulás alatt bukósisak használata KÖTELEZŐ, és az ittas vezetés TILOS! A rendezvény területére érvényes felelősségbiztosítással nem rendelkező járművel behajtani TILOS!

MIT HOZHATSZ BE ÉS MIT NEM?
A rendezvények területére üvegtárgyat, szúró-, vágóeszközt, vagy bármely mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni tilos!
A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál a közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugós kés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. A rendezvény területén tűzgyújtási tilalom van érvényben! Alkoholos italt, bontatlan ásványvizet élelmiszert kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

HÁZI KEDVENCEKRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK
A rendezvény területére kizárólag pórázon vezethető, szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni. Házi kedvenceket csak abban az esetben lehet beléptetni, ha van érvényes oltási igazolvány egy évnél nem régebbi veszettségoltással, póráz, nyakörv, szájkosár, biléta a gazda telefonszámával. A fentiek megléte a rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a rendezvényre történő behozatalát.
TALÁLT TÁRGYAK
Kérjük, a talált tárgyakat a rendezvényen a belépési pontnál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.
EGYÉB
A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.
A rendezvény területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
A büfében 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a rendezvény területén is TILOS!
A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért!
A Rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk!
A műsor változtatás jogát fenntartjuk!
Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

Gyere és bulizz velünk idén is a nyár utolsó hétvégéjén!
Elővételes jegyek hamarosan!!

© 2018-2024 www.hollegyek.hu | powered by ForWeb Weboldal Készítés